Sunday, May 7, 2017

Zidane optimističan!


"Nismo fokusirani na Barcelonu, ovisimo sami o sebi i ako pobijedimo svaku utakmicu bit ćemo prvaci," rekao je Casemiro

Real Madrid je bio pod pritiskom nakon što je Barcelona pobijedila Villarreal prije nego što je momčad Zinedinea Zidanea izašla na teren. 

Granada ipak nije pružila veliki otpor i kraljevski klub je pobijedio s 4:0, a utakmica je već bila riješena u prvom poluvremenu zahvaljujući Morati i Jamesu pošto je svaki od njih upisao dva pogotka. 

Zidane je odmarao prvotimce za susret polufinala Lige prvaka u srijedu te je naglasio kako još uvijek ništa nije odlučeno iako njegov klub ima 3:0 prednost nad Atletico Madridom. 

"Sada se trebamo opustiti i razmišljati o srijedi, a to će biti veći test za nas nego ova utakmica. Moramo odigrati savršenu utakmicu," rekao je Francuz i osvrnuo se na pobjedu nad Granadom. 
loading...


"Prvo poluvrijeme je bilo fenomenalno, iskoristili smo prilike koje smo imali. Do kraja sezoneimamo još tri finala i još jedno u srijedi u Ligi prvaka.
Casemiro je također tvrdio kako ništa još nije riješeno u Ligi prvaka i lakih utakmica ne postoji. 

"Nogomet to ne dopušta, barem ne u polufinalu Lige prvaka. Ako se opustimo, pobijedit će nas," rekao je Brazilac i okrenuo je priču na Barcelonu. 

"Nismo fokusirani na njih, ovisimo sami o sebi i ako pobijedimo svaku utakmicu bit ćemo prvaci."

No comments:

Post a Comment