Tuesday, May 2, 2017

Chelsea doveo sjajno pojačanje!



Čelsi je završio posao, Sautempton je navodno pristao na ponudu "Plavaca", radi se oko 50 milion evra, a na "Sent Meri" će i super talentovani Danac Kristensen koji je blistao u Bundesligi.

Virdžil Van Dajk je izgleda na vratima "Stamford Bridža".

Time je Konte dobio trku sa ostalim engleskim klubovima za Holanđanina, koji je zbog povrede završio sezonu, ali biće spreman za početak priprema.
Venger je opet ostao praznih šaka, iako je nameravao da sa 150 000 funti nedeljno učini Van Dajka jednim od najplaćenijih igrača u ekipi.

Takođe, Siti će se sada okrenuti Bonućiju iz Juventusa koji je dovođen u vezu sa Konteom. Sigurno da će "Plavci" morati da plate oko 60 miliona evra za Italijana koji je juče proslavio 30. rođendan. Prošle godine ta ponuda je odbijena, ali sada Juventus želi da proda svog lidera odbrane koga je Pep nazvao najboljim defanzivcem sveta. Imaju Ruganija, doveli su i Kaldaru iz Atalante, a odužiće se i Bonućiju koji bi mogao da zaradi duplo više novca nego u Juventusu ako prihvati ponudu Sitija.

U svakom slučaju, videćemo pravi valcer štopera, jer i Arsenal, i Mančester Junajted traže defanzivca, a Čelsi će prodati i Kurta Zumu, ako stigne Van Dajk jer je jasno da će 22-godišnji Francuz biti višak u Konteovom timu.

No comments:

Post a Comment